We SqrdCircle

An award winning digital design and development company

Learn More

Recept


4

Oahn`s kitchen

  • Snijd de kool, champignons en tomaat in grove stukken. Fruit de ui in de olijfolie en doe de garnalen erbij.
  • Voeg na 2 min de kool, champignons en tomaat toe.
    Doe de gescheiden gember in zijn geheel erbij, met de vissaus en de sereh (in een knoop gelegd).
  • Voeg na 2 min de visbouillonblokjes, laurierblad en water erbij en laat de soep 20 min op laag vuur prutte;en. Breng op smaal met peper, vissaus en limoensoep.
# Eenheid Ingredient
200 gr chinese kool
450 gr reuzengarnalen
250 gr kastanjechampignons
2 stuks tomaten
1 stuks limoen
2 stuks 2 cm verse gember
2 stuks stengels sereh (citroengras)
8 el vissaus
2 el olijfolie
2 stuks visbouillonblokjes
2 ltr water
2 stuks laurierblaadjes
1 stuks peper
1 stuks lente-ui
1 stuks eiernoodles
1 stuks gedroogde uitjes