We SqrdCircle

An award winning digital design and development company

Learn More

Recept


6

Lowcarbchef.nl

Oven voorverwarmen op 200 graden. Bovenkant en zaadlijsten paprika`s verwijderen.
Plaats parika`s op ingevette ovenschaal eb besprenkel met een beetje olijfolie.

Fruit ui en knoflook en 1 el olijfolie. Voeg na 2 min gahakt toe, zodra dit gaar is de kruiden en tomatenblokjes toevoegen en 5 min laten sudderen.

Pan van vuur, roer helft van geraspte kaas erdoorheen en vul de paprika`s met het gehaktmengsel, garneer met de rest van de kaas.

Bak de paprika`s 20 min en serveer met een salade en eventueel creme fraiche.

# Eenheid Ingredient
900 gr mager rundgehakt
6 stuks grote rode paprika`s
1.5 stuks sjalot
3 teentjes knoflook
300 gr tomatenblokjes
180 gr geraspte kaas
1.5 tl chilipoeder
1.5 tl komijnpoeder
3 el olijfolie
1 stuks crème fraiche (optioneel)